Låne materiale

Når du har funnet det du ønsker å låne, skal du i de fleste tilfellene benytte deg av våre utlånsautomater. Disse er lagt opp slik at du kan utføre hele låneprosessen selv. Automatene har instruksjoner på engelsk og norsk. Det eneste du trenger er ditt kort og PIN-koden.

• Du velger operasjon (låne, levere, fornye, eller sjekke status på Mine Sider).
  • Du får beskjed om å legge materiale på platen.
  • Du får beskjed om at lånet er utført.
  • Du kan få kvittering på stedet, eller levert via din epost.

Er det første gang du har brukt automatene eller har du spørsmål, er det alltid dyktige medarbeidere i nærheten som er klar til å vise deg hvordan det gjøres!