Bestille og hente det du vil låne

Når du har funnet tittelen du ønsker å låne i vår base, logger du inn ved å klikke "Logg inn" øverst til høyre.

Skriv inn ditt bibliotekkortnummer (nummeret du ser rett over eller under strekkoden på ditt kort) og din PIN-kode i vinduet som kommer opp.

Klikk så "Bestill" knappen i det neste vinduet, og velg hvor du ønsker å hente materialet.

Du får beskjed på epost eller via SMS når materialet er klar til avhenting, sammen med et referansenummer. Hvordan du får beskjed avhenger av valgene du tok i Mine Sider. Du kan sjekke og eventuelt redigere dine innstillinger ved å klikke på Personopplysninger-fanen i Mine Sider.

Du har syv dager fra datoen du mottok hentebeskjed for å hente materialet.